Aluminiumräcke med glas

Glasräcken i olika utföranden för den perfekta utsikten

Vi erbjuder högkvalitativa räckeslösningar i glas med stolpar i rostfritt stål, aluminium eller helt stolpfritt. Med vår hjälp kan ni skräddarsy ett räcke som passar helt utifrån era behov och önskemål. Hör av dig till oss så ser vi till att du får det glasräcke som passar dig och ditt hus bäst.

se priser

Stilfulla glasräcken för montering både inomhus och utomhus

Glasräcken ger dig säkerhet och vindskydd utan att beröva dig på utsikten! Novorooms glasräcken är eleganta alternativ för balkonger, altaner, loft och trappor. Du har stor valfrihet och kan välja mellan flera olika utseenden och många olika kulörer. Våra glasräcken levereras alltid med laminerat glas så att det inte går sönder om det spricker. Kanterna på glaset är facett slipade för att ert glasräcke ska bli så snyggt som möjligt.

Glasräcke med rostfria stålstolpar

Glasräcken med stolpar i rostfritt/syrafast stål ger ett modernt, elegant och lyxigt intryck. Räcket är anpassat för utomhusbruk och tillverkat i legeringen 316L. Legeringen används oftas i kirurgiska instrument på grund av dess hållbarhet och tålighet. Handledaren till räcket leverera i rostfritt stål men som kund kan du enkelt komplettera med en handledare i trä ifrån din lokala bygghandel.

Vill du montera räcket i trappor kan vi självklart leverera snedskurna glas. Tack vare det syrafasta stålet är det här räcket nästintill underhållsfritt. 

Rostfritt rtäcke – utomhus
IMG_2292-min

Glasräcke med aluminiumstolpar 

Om du beställer ett glasräcke med aluminiumstolpar kan du som standard få det levererat i tre kulörer. Standardkulörerna är vitt, grått och svart. Det vita levereras glansigt i ralkulör 9010, det svarta levereras matt i ralkulör 9005 och det gråa levereras glansigt i ralkulör 9006.

Alla stolpar och detaljer är pulverlackade för att det ska hålla längst i vårt nordiska klimat. Räcket är helt underhållsfritt och kan monteras antingen ovanifrån med fot eller ifrån sidan i bjälklaget. Handledaren levereras i samma kulör som stolparna och är smidig att trä på stolparna. Vill du montera räcket i trappor kan vi självklart leverera snedskurna glas.

Stolpfria glasräcken för en magnifik panoramavy

För dig som vill maximera utsikten finns vårt stolpfria räcke. Väljer du att montera det ovanifrån så är det enda som syns en 130mm hög U-profil på golvet. Det går även att montera i sidan av bjälklaget och då går glaset jäms med golvet för ännu mer utsikt! U-profilen levereras färdigkapad och förborrad i olika längder och vinklar för att göra montaget så enkelt som möjligt på plats.

Glasskivorna kan vi leverera upp till 2,5 meter långa för minimalt med skarvar. Ett stilrent och elegant val!

Stolpfritt räcke

Glasräcken från vår fabrik i Göteborg

Vill du ha ett glasräcke som är unikt och anpassat efter dina behov? Då är vi rätt företag för dig! Vi tillverkar glasräcken direkt från vår fabrik i Göteborg, vilket gör att vi kan erbjuda ett stort utbud av möjligheter.

Vi måttanpassar alla våra glasräcken utefter dina önskningar och behov. Du kan välja glastyp, färg, tjocklek och infästning. Vi kan också hjälpa dig att designa ett glasräcke som passar din stil och dina önskemål.

Alla glas är facettslipade för att just ert glasräcke ska bli så snyggt som möjligt!

Facettslipningen innebär att glaset bearbetas med en diamantslip. Det gör att glaset får en mängd små, släta fasetter. Dessa fasetter reflekterar ljuset på ett vackert sätt och ger glaset en djup och levande färg.

Produktbyggare

Vill ni räkna ut pris på våra uterum, glasräcken eller uterumspartier föreslår vi att ni använder er utav våra produktbyggare. Efter ni har räknat ut ert pris och fyllt i era uppgifter får ni en sammanställning skickad till er med information om ert projekt. Skulle ert projekt inte gå att rita upp i dem så kan ni klicka här och fylla i era uppgifter så kontaktar vi er. 

Produkter