IMG_2504-min

Plasttak

Med våra plasttak får du skydd ifrån vädret samtidigt som du får en ljus och trivsam miljö. Ett kanalplasttak bidrar även med goda isoleringsegenskaper så att du kan njuta längre under året. Hos Novoroom kan du beställa plasttak för både altan och uterum och skapa mer rymd och ljus oavsett årstid.

Ett kanalplasttak gör att ditt uterum eller din altan blir behagligare att vistas i. Är du osäker på vilken typ av kanalplast du behöver till ditt altantak är du varmt välkommen att kontakta oss på Novoroom. Vi är experter på altanlösningar och hjälper dig gärna med kvalificerad rådgivning inför ditt köp av plasttak.

se priser

Kanalplast för olika behov

Kanalplasttak är lämpliga både under den kallare och den soligare årstiden. Den tjocka och starka plasten dämpar solljuset under soliga dagar, medan den goda isolerförmågan gör att värmen stannar kvar i uterummet. På Novoroom hittar du kanalplasttak med olika tjocklek och isolerförmåga beroende på vilka behov du har.

  • 20 mm kanalplasttak passar för dig som vill förlänga sommaren en smula
  • 32 mm kanalplasttak lämpar sig bäst för vinterträdgårdar

Våra plasttak är gjorda för det nordiska klimatet och är anpassade för de snözoner som existerar i Norden. Tack vare den goda isoleringsförmågan och energieffektiviteten sparar du pengar utan att tumma på komforten.

 

IMG_4846-min

Underhållsfritt och slitstarkt material

Våra plasttak är gjorda av stark polykarbonat som både är okrossbar och UV-beständigt. Kanalplasttaken är uppbyggda genom en X-struktur vilket gör att våra skivor inte behöver monteras med kortlingar.  Polykarbonat har många goda egenskaper som lång livslängd, isolerande, energibesparande, vattenavstötande och låg vikt. Det är också miljövänligt på grund av sin energieffektivitet. Materialet kan enkelt kapas med en vanlig såg och de är lätta att både bära och montera. 

Vi rekommenderar att kanalplasttaktet monteras i en lutning på minst 4° eller 7cm/m så att vatten, snö och is lätt rinner av. Kanalplasttak är i stort sett underhållsfria och väderbeständiga. 

 

Svårantändliga plasttak

Plasttak i polykarbonat är svårtantändligt vilket gör det till ett säkrare tak. Novoroom plasttak är brandklassade så att du och din familj känner er i säkra händer. 

 

Takprofiler med lätt montering

Oavsett vilken tjocklek du beställer på ditt kanalplasttak levereras taket med anodiserade aluminiumprofiler och alla tillbehör som krävs. Det gör det enkelt att montera ditt plasttak när du bygger till ett uterum eller renoverar din altan. Den undreprofilen som taket ligger på är i plast med inbyggd gummilist för att det inte ska uppstå kondens emellan profil och limträ. 

 

Hitta rätt tak på NOVOROOM

Utöver kanalplasttak kan du även välja att beställa glastak ifrån oss. Båda ger ett fint och elegant intryck till din altan eller uterum och monteras utan krångel och komplicerade verktyg. Hos oss är du alltid välkommen att ställa frågor om kanalplasttak eller våra glastak för att hitta den modell som passar dig och ditt uterum bäst!

Precis som du vill ha det

Våra tak monteras utan tvärgående reglar!

Taken finns i 20mm & 32mm tjocklek! 

Produkter

Priser

För att räkna ut pris på det ni önskar er kan ni skicka ett email med ritningar till info@novoroom.se, ringa till oss på 031-578900 eller klicka här så fyller ni i era kontaktuppgifter och så kontaktar vi er.