Altantak

Altantak från Novoroom

Du får ännu mer ut av din altan om du även ser till att ge den ett tåligt tak. Det ger dig möjligheten att njuta utomhus lite längre och du får ett bra regn och snöskydd under de kallare årstiderna. När du väljer altantak är det dock viktigt att ha några faktorer i åtanke, såsom husets utformning och även färgen på fasaden. Dessutom behöver du välja den typ av material som lämpar sig utifrån dina behov.

se priser

Val av tak

Hos oss på Novoroom finner du många varianter av takmaterial till din altan att välja mellan. Du hittar praktiska plastskivor som är isolerade och ger ett trivsamt ljus men även eleganta och starka glastak. 

Är du osäker på vilket tak du ska välja är du välkommen att höra av dig till oss!

Precis som du vill ha det

Till altantak rekommenderar vi 20mm kanalplasttak eller oisolerat glastak!

Trivsamt ljus med kanalplasttak

För ett behagligt solljus kan du med fördel använda kanalplast som material till altantaket. Du kan välja bland olika tjocklekar av kanalplast som släpper igenom mer eller mindre ljus. Med vårt tak behöver du inte heller använda tvärgående takbalkar vilket förenklar monteringen avsevärt! 

Du får helt enkelt ett praktiskt altantak som inte kräver underhåll och dessutom släpper in mycket ljus. Skivorna vi använder när vi installerar har en X struktur vilket gör dem till några utav de starkaste på marknaden. Båda sidorna är behandlade med en UV-skyddande beläggning. Det ger dig ett hållbart altantak som klarar sig fint under väldigt många år.

Altantak med clickitup räcken
Glastak isolerad spröjsade

Altantak av glasmaterial

Om du letar efter ett alternativ på altantak som ger en lite mer exklusiv känsla är vårt glastak värt att titta närmare på. Under dagen ser du himlen och under natten stjärnorna! Våra glastak till altaner är tillverkade av härdat glas för din säkerhet. Våra medarbetare hjälper dig gärna att välja rätt typ av altantak utifrån dina behov och önskemål, men även husets förutsättningar.

Priser

För att räkna ut pris på det ni önskar er kan ni skicka ett email med ritningar till info@novoroom.se, ringa till oss på 031-578900 eller klicka här så fyller ni i era kontaktuppgifter och så kontaktar vi er.