Vinterträdgård

Skjutdörrar

Trött på trånga rum och stängda ytor? Med skjutdörrar kan du skapa ett luftigare och mer öppet hem.

Skjutpartier är ett bra alternativ till vikdörrar om du vill öppna upp en vägg. De är enkla att använda och ger en stor öppning, vilket gör att du kan njuta av mer ljus och luft.

se priser

Livskvalitet och glädje

Ett uterum är ett fantastiskt sätt att förlänga utesäsongen och njuta av naturen från ditt hem. Med skjutdörrar eller skjutpartier kan du skapa ett luftigt och öppet uterum som släpper in massor av ljus och luft.

Skjutdörrar och skjutpartier är ett bra alternativ till vikdörrar om du vill skapa en stor öppning mellan ditt hem och uterummet. De är enkla att använda och ger en elegant och modern look.

Om du letar efter ett sätt att förlänga utesäsongen och skapa ett luftigt och öppet uterum är skjutdörrar eller skjutpartier ett bra alternativ.

Aluminium eller limträ?

Våra uterum finns med stommar tillverkade av aluminium eller limträ. Oberoende av ert val av konstruktion kommer ni köpa ett rum som är anpassat utefter just era behov.

Limträstommar ger kraftiga rum som är konstruerade utefter ert hus och vart ni bor. Limträet ger ett varmt intryck och vi anpassar konstruktionen utefter den modellen ni väljer. Stommen kan ni få exaktkapad och grundmålad ifrån oss så att så mycket som möjligt är förberett till när ni ska börja bygga.

För minimalt med underhåll och slimmade konstruktioner rekommenderar vi våra aluminiumstommar. Med inbyggd vattenavrinning och 25 års lackgaranti behöver ni inte underhålla den här typen av uterum. Våra aluminiumstommar är helt och hållet måttanpassade utefter era önskemål och finns i en många olika kulörer. Aluminium är ett tidlöst material som består under lång tid.

Skjutdörr
Skjutdörr

Hur ska du använda ditt uterum?

Som sommarrum rekommenderar vi vår Original serie. De glasdörrarna är till för att vara ett väder och vind skydd vid blåsiga och regniga sommardagar. Med våra originalpartier kommer ni att få stabila och starka dörrar som tål de starkaste stormarna. Vill ni sitta och äta middag sent in på kvällarna i varma kläder med tända ljus som värmer så kommer ni inte bli besvikna. De ljudlösa skjutdörrarna har en inbyggd handtagsprofil i aluminium och dubbla tätningslister av borst nedtill. Våra ramar är tillverkade av aluminium och har en unik handtagsprofil. Här kan vi lova maximal stabilitet och styrka i det rostfria och underhållsfria materialet.

Produkter

Precis som du vill ha det

Vi måttanpassar våra alla våra uterum och partier efter dina önskningar och behov

Vi levererar vita stommar som standard, men kan också anpassa färgen efter dina önskemål

Produktbyggare

Vill ni räkna ut pris på våra uterum, glasräcken eller uterumspartier föreslår vi att ni använder er utav våra produktbyggare. Efter ni har räknat ut ert pris och fyllt i era uppgifter får ni en sammanställning skickad till er med information om ert projekt. Skulle ert projekt inte gå att rita upp i dem så kan ni klicka här och fylla i era uppgifter så kontaktar vi er. 

Material

Extreme fasadparti

Aluminium

Att hela skjutdörren är tillverkad i aluminium är ett enkelt sätt att säkerställa att dörren blir underhållsfri. Aluminium är ett tidlöst material som är 100% återvinningsbart.