IMG_4459-min

Entrétak & skärmtak 

Ett entrétak eller skärmtak är det perfekta sättet att skapa ett stilfullt och praktiskt skydd för din entré. Det ger dig ett bekvämt och skyddat utrymme att öppna dörren i, oavsett väder.

Novoroom erbjuder ett brett utbud av entrétak och skärmtak i olika stilar och material. Du kan välja mellan glas, aluminium, trä eller en kombination av dessa material.

se priser

Eleganta entrétak till ditt hem

Ett entrétak är precis som namnet anger ett tak vid ytterdörren till ditt hem. Ditt hem kommer att bli mer elegant och inbjudande med ett entrétak, något som kommer få dina gäster att känna sig mer välkomna! Det är inte bara elegant att ha ett entrétak, utan också praktiskt eftersom det låter dig borsta bort snön innan du kliver in i huset eller fälla upp ett paraply innan du stiger ut i regnet.

Entretak glas 3

Ger skugga och skydd

Ett entrétak eller skärmtak är en praktisk och elegant lösning för att skydda din entré från regn, snö och sol. Entrétak och skärmtak finns i många olika utföranden och material, så du kan hitta det som passar din stil och ditt hem.

Fördelar med entrétak och skärmtak

  • Skydd mot väder och vind: Ett entrétak eller skärmtak skyddar dig och dina gäster från regn, snö och sol. Det gör det behagligare att komma in och ut ur huset, även när det är dåligt väder.
  • Estetiskt värde: Ett skärmtak kan ge din entré ett elegant och välkomnande utseende. Du kan välja ett entrétak som matchar din husstil eller som sticker ut och ger din entré en unik touch.
  • Ökad livslängd på ytterdörren: Ett entrétak eller skärmtak skyddar också din ytterdörr från väder och vind. Det kan bidra till att förlänga livslängden på din ytterdörr.

Gör ditt hem mer elegant

Ett entrétak kommer inte bara vara praktiskt och användbart för att skydda dig från väder och vind, utan också tillföra ett estetiskt värde genom att göra ditt hem mer elegant. Med ett entrétak från Novoroom kan du även framhäva den speciella arkitekturen eller stilen på ditt hus. Det säkerställer att ditt hem kommer att hamna i blickfånget bland såväl grannar, gäster som förbipasserande. Gäster kommer omedelbart att känna sig mer välkomna när de hälsar på dig och kliver in i ditt hem.

Precis som du vill ha det

Våra entretak finns som standard i 1500- och 2100mm bredd. Glasskivan är 1100mm djup.

Entretaken finns även med självrengörande glas! 

Priser

För att räkna ut pris på det ni önskar er kan ni skicka ett email med ritningar till info@novoroom.se, ringa till oss på 031-578900 eller klicka här så fyller ni i era kontaktuppgifter och så kontaktar vi er. 

Produkter