Glasräcke med rostfria stolpar

Altanräcken & staket

Altanräcken är både säkert och snyggt på en balkong eller altan. På NOVOROOM erbjuder vi snygga altanräcken av glas som fungerar både som vindskydd, en fin detalj och där säkerhet alltid står i fokus. Välj mellan aluminium, trä, stål eller stolpfri konstruktion. Med våra altanräcken tummar du aldrig på utsikten så att du alltid har den magnifika vy du letar efter.

se priser

Altanräcken för utomhusbruk

Alla Novorooms glasräcken kan användas som altanräcken. Önskar ni ett glasräcke som är snyggt, inte skymmer utsikten och som skyddar emot fall är våra räcken rätt för er. Vanligast är att glasräcket har stolpar av aluminium eller rostfritt stål men vi leverererar även ett stolpfritt glasräcke för maximal utsikt. 

Våra altanräcken lämpar sig också för inomhus bruk till exempel i stora och öppna hus med synlig övervåning, i loft, på kontorshotell och i publika byggnader med många våningar. Materialen i våra altanräcken är utformade för vårt nordiska klimat. De blir en snygg detalj på alla platser de monteras på. 

Eleganta altanräcken av glas

Ett glasräcke är det optimala valet för din lilla eller stora altan. Det har alla bra egenskaper som att ge fin utsikt, ett stilrent intryck, kräva minimalt med underhåll och att vara lättmonterat. Du kan enkelt och smidigt montera dit dina egna räcken och få den drömaltan du alltid velat ha. 

IMG_2473-min
Aluminiumräcke med gråa stolpar

Specialbeställ ditt altanräcke

Varje altan är unik och därför är alla våra räcken unika! Vi beställer därför glas utefter måtten på din altan för att säkerställa att allt passar till er. Vårt stolpfria räcke och vårt glasräcke med aluminiumstolpar kan du få lackat i vilken kulör du vill så att det passar just ditt hus. Som standard så levererar vi det stolpfria med en natureloxarad skena. Aluminiumräcket levereras i svart, grått och vitt. Alla våra räcken levereras som standard med en höjd på 1100mm för att följa boverkerts regler. Tala med oss så hjälper vi dig!

Vilket altanräcke passar dig?

Ibland kan det vara svårt att veta vilket altanräcke som ser snyggast ut till ditt hem eller altanprojekt. Vi har stolpar och handledare i olika material, tillverkade av högsta kvalitet.

  • Stålräcken är ett fantastiskt val för både inomhus- och utomhusbruk och är tillverkade i rostfritt stål.
  • Aluminiumräcken är lättmonterade och helt underhållsfria vilket passar dig som vill ha det enkelt.
  • Stolpfria räcken ger ett elegant och stilrent utseende och ger dig maximalt med utsikt. Det levereras helt färdigkapat ifrån oss för enklast möjliga montage. 
Aluminiumräcke – utan handledare

Ta reda på mer om altanräcken hos NOVOROOM

Ska du bygga din egen altan och söker färdiga altanräcken, eller vill du skräddarsy ett nytt räcke till din befintliga altan? Oavsett om du redan har en idé eller inte, kan våra experter hjälpa dig vidare.

Produktbyggare

Vill ni räkna ut pris på våra uterum, glasräcken eller uterumspartier föreslår vi att ni använder er utav våra produktbyggare. Efter ni har räknat ut ert pris och fyllt i era uppgifter får ni en sammanställning skickad till er med information om ert projekt. Skulle ert projekt inte gå att rita upp i dem så kan ni klicka här och fylla i era uppgifter så kontaktar vi er. 

Precis som du vill ha det

Vi måttanpassar våra alla våra uterum och partier efter dina önskningar och behov

Vi levererar vita stommar som standard, men kan också anpassa färgen efter dina önskemål

Produkter