Extreme parti

Skjutdörr & skjutparti fasad

Släpp in naturen i ditt uterum med våra praktiska och hållbara skjutdörrar som släpper in mycket ljus och frisk luft. När du önskar stänga ute den omgivande miljön är det enkelt att stänga dörren då dörrarna glider på kullagrade hjul. På Novoroom kan vi det här med skjutpartier till er fasad och vi hjälper dig gärna att hitta rätt produkt till din bostad.

Hos oss hittar du både den klassiska lyftskjutdörren och flertalet andra varianter. Vi har skjutdörrar som passar just era önskemål och er bostad. 

se priser

Kvalitetsdörrar med skjutfunktion

Moderna fasadparter är för dig som letar efter en lösning där du kan ersätta den traditionella husväggen med glas, eller bara få in mer ljus in i bostaden. Hos oss på Novoroom kan du välja från ett brett sortiment av innovativa skjutdörrar och fasta partier. Våra fasadpartier är tillverkade i tålig och lättskött aluminium som du kan få lackad i hela RAL skalan. Du kan till och med välja mellan olika färg på insida och utsida. Vi kan även koppla ihop våra skjutpartier med fasta partier för att ge intrycket av en enda stor glasvägg. 

Våra fasadpartier med skjutdörr är helt anpassade till det nordiska klimatet med flertalet olika tätningar i konstruktionen. Det i kombination med att vi kan få glasrutor med ett U-värde ner till 0,6 ger väldigt energieffektiva dörrar som är bra för miljön och snygga att titta på. När du väljer ett glasparti ifrån Novoroom kan du känna en trygghet i att du får en välisolerad produkt. 

När du bestämt dig för att ersätta en vägg i ditt hem med ett fasadparti ifrån Novoroom bör du fundera på vilka sidor av skjutdörren som ska vara öppningsbar. Ska det vara ett två-, tre-, fyr-, eller sexdelat parti? Kontakta gärna oss eller någon utav våra återförsäljare så får du hjälp med alla dina frågor. Vi kan guida dig igenom beslutet så att du får det stöd du behöver. 

Mångfunktionella skjutdörrar fasad

NOVOROOM Extreme är namnet på vår lyftskjutdörr. Det som skiljer den ifrån övriga marknaden är att den är tillverkad med aluminiumutsida och insida. På så sätt får ni ett parti som kräver minimalt med underhåll och som bara fungerar. Vi levererar som standard våra fasadpartier med upp till 25 års lackgaranti som har blivit certifierad med Qualicoat Seaside vid rätt underhåll. Aluminiumen är pulverlackerad så att färgen bränns in i aluminiumen. Våra lyftskjutpartier går att göra som mest 18 meter breda och upp till tre meter höga. 

 

Skjutdörr
extreme

Enklast möjliga montering

Vi levererar våra lyftskjutpartier och fasta partier så förberedda som de kan bli. Lyftskjutpartierna levereras förberedda med adjufix för enkel justering både vid montering och i framtiden. Våra fastapartier kan vi leverera med flertalet olika monteringsalternativ. Vilket det blir beror på er önskan, karmensdjup och fönstrets storlek.

Alla skjutbara dörrar testas i fabrik innan vi levererar dem. Vi säkerställer att dörrarna rullar bra och att det är enkelt att låsa dem. På plats levereras de i en trähäck med glaset vid sidan om. Det innebär att det är enkelt för er att lyfta in karmen i öppningen och montera det på plats. Därefter lyfter man i och monterar glaset. Allt för att göra det så enkelt som möjligt för er på plats.

Precis som du vill ha det

Vi måttanpassar alla våra lyftskjutpartier utefter just ert behov. 

Vi levererar våra lyftskjutpartier i vitt som standard men vi kan leverera i nästan alla kulörer och ytstrukturer. 

Priser

För att räkna ut pris på det ni önskar er kan ni skicka ett email med ritningar till info@novoroom.se, ringa till oss på 031-578900 eller klicka här så fyller ni i era kontaktuppgifter och så kontaktar vi er. 

Material

Vinterträdgård

Aluminium

Profilerna går att lacka i nästintill alla kulörer och ytstrukturer

Vikpartier

Glas

Vi levererar våra fasadpartier med flertalet olika glas alternativ. Vi kan komma ner till ett U-värde om 0,9 på hela konstruktionen och du kan även få solskyddsbeläggning på glaset. På bilden ovan är det solskyddsglas i taket och "vanligt" glas i dörrarna