Uteplats

Entrétak i glas

Välkomna dina gäster redan innan de stiger innanför ytterdörren. Med ett entrétak i glas ger du entrén en fin design samtidigt som du skapar ett litet skydd undan regn och blåst. Ett entrétak från NOVOROOM håller ditt huvud torrt och förser ditt hus med en elegant lösning. Konsolerna är gjorda av rostfritt stål 316 stål.

se priser

En elegant och enkel lösning vid alla entréer

Välj ett entrétak ovanför din ytterdörr som ett skydd mot regn och vind både för ytterdörren och för dig som står under taket. På ditt sommarhus, på torpet eller vid din villas entré. Våra entrétak ger ett elegant intryck oavsett på vilken entré de än sätts upp. De gör sig lika snygga på ett modernt hus som på en äldre byggnad och är även den perfekta lösningen på fastigheter. Är du fastighetsägare eller BRF och vill utrusta din fastighets entréer med ett prisvärt, hållbart och stilrent alternativ har vi på NOVOROOM lösningen för dig.

Entretak glas 3

Slipp tvätta ditt entrétak med självrengörande glas

På NOVOROOM kan du välja mellan olika varianter på glaset och en av dem är ett självrengörande glas. Självrengörande glas är vad de kallas för så du behöver alltså inte tvätta glaset själv. Ytan gör att smutsen lätt glider av utan att fastna och lämna efter sig fula fläckar.

Detaljbild entretak

Takkonsoler i rostfritt stål

För att hålla uppe entrétaket monteras en skena i bakkant på glaset och sedan två stag som håller upp taket i fasaden. Skenan är tillverkad av aluminium och stagen i rostfritt syrafast 316L stål. Som standard finns entretaken i djupet 1100 mm och i två bredder, 1500- respektive 2100mm. 

Precis som du vill ha det

Vi måttanpassar våra alla våra uterum och partier efter dina önskningar och behov

Vi levererar vita stommar som standard, men kan också anpassa färgen efter dina önskemål

Priser

För att räkna ut pris på det ni önskar er kan ni skicka ett email med ritningar till info@novoroom.se, ringa till oss på 031-578900 eller klicka här så fyller ni i era kontaktuppgifter och så kontaktar vi er. 

Enkla att montera

Köper du ett entrétak från oss levererar vi det snabbt hem till dig så du fort och smidigt kan montera det. . På ett kick får du en inbjudande och hemtrevlig entré som får gäster att känna sig välkomna.

Våra produkter och så även våra entrétak är den perfekta lösningen för gör-det-självaren. Det blir ett prisvärt och enkelt alternativ till många dyra entrétak som kräver professionell montering av hantverkare.

 

Få kvalificerad rådgivning om ditt entrétak

Om du har frågor gällande montering av ditt entrétak, eller om du önskar veta något annat eller få tips på vilken konsol som lämpar sig bäst, finns vi här för dig. På Novoroom tillhandahåller vi inte bara kvalitativa och lättmonterade produkter, utan också kvalificerad rådgivning om allt som rör vårt sortiment och vår verksamhet.