Ultra+ med limträstomme

Inglasat uterum
Få hjälp med glaspartier till uterum

Med våra uterum kan du enkelt njuta av naturligt ljus året om. På Novoroom har du ett stort utbud av uterum att välja bland som ger dig känslan av att vara utomhus. Du hittar rum som är fristående och som ansluts emot en husvägg. 

se priser

Uterum att vistas i året om

Syftet med våra uterum är att skapa en trivsam plats som höjer er livskvalité. Uterummet kan bli året runt isolerat eller sommar isolerat beroende på vad ert behov är. Närheten till din trädgård och det naturliga ljus uterummet genererar gör gott för ditt välbefinnande.

Ett uterum från Novoroom blir som ett extrarum i ditt hem, där du kan koppla av och njuta optimalt i direkt närhet till naturen. Välj ditt nya uterum utifrån dina egna preferenser med våra olika lösningar. Vi har rätt lösning för ert hus och er miljö.

Om du väljer att bygga ett fristående uterum från NOVOROOMS som är mindre än 15 kvm behöver du inget bygglov för projektet. Du behöver enbart göra en bygganmälan. 

Isolerat uterum

Många av våra kunder väljer att bygga ett isolerat uterum för att kunna använda det under hela året. Vi hjälper dig gärna med att planera och konstruera ditt drömuterum. 

När vi isolerar uterum ser vi till att samtliga delar, tak, stomme och väggar håller värmen kvar inne. Glaspartierna blir isolerade med brutna köldbryggor och energi sparglas för att i bästa mån generera uppvärmning i uterummet. 

Isolerat uterum
Extra ljuusinsläpp

Extra ljusinsläpp med fasadpartier

Under årets mörkare årstid är ljus alltid uppskattat och här är Novorooms fasadpartier en smart lösning. Våra fasadpartier ersätter din vanliga husvägg med glas och ser till att du får in mer naturligt ljus i ditt hem. Novorooms fasadpartier går att beställa i olika färger och de är särskilt anpassade för det svenska klimatet. Produkterna har extra bra tätning och låga U-värden, vilket är gynnsamt här i norr.

På Novoroom är vi experter på uterum och fasadpartier. Därför kan vi också bistå med råd och rekommendationer inför en glasad utbyggnad. Våra erfarna medarbetare hjälper dig att ta fram en plan för vilka väggar som ska öppnas upp samt hur dina fasadpartier ska vikas upp.

Låt inte vintern stoppa dig, med Novorooms uterum och fasadpartier får du naturligt ljus året om. Dessutom avkoppling och trivsel utomhus i din ombonade vinterträdgård!

Produktbyggare

Vill ni räkna ut pris på våra uterum, glasräcken eller uterumspartier föreslår vi att ni använder er utav våra produktbyggare. Efter ni har räknat ut ert pris och fyllt i era uppgifter får ni en sammanställning skickad till er med information om ert projekt. Skulle ert projekt inte gå att rita upp i dem så kan ni klicka här och fylla i era uppgifter så kontaktar vi er. 

Precis som du vill ha det

Vi måttanpassar våra alla våra uterum och partier efter dina önskningar och behov

Våra glaspartier går att lacka i valfri ral kulör

Material

Isolerad aluminiumstomme

Aluminium

För minimalt med underhåll och slimmade konstruktioner rekommenderar vi våra aluminiumstommar. Med inbyggd vattenavrinning och 25 års lackgaranti behöver ni inte underhålla den här typen av uterum. Våra aluminiumstommar är helt och hållet måttanpassade utefter era önskemål och finns i en många olika kulörer. Aluminium är ett tidlöst material som består under lång tid.

Röd limträstomme

Limträ

Limträstommar ger kraftiga rum som är konstruerade utefter ert hus och vart ni bor. Limträet ger ett varmt intryck och vi anpassar konstruktionen utefter den modellen ni väljer. Stommen kan ni få exaktkapad och grundmålad ifrån oss så att så mycket som möjligt är förberett till när ni ska börja bygga.