Entrétak – Håller huvudet torrt!

Novoroom entrétak är en elegant lösning för att skydda entré och dörr mot väder och vind. Tak av säkerhetsglas med konsol i IPE (mörkt träslag från Sydamerika) och beslag i rostfritt stål. Träet kan antingen oljas in för att ge ytterligare lyster åt virket eller lämnas obehandlat varvid det med åldern får lätt gråaktigt utseende som även det är uppskattat av många. Ställbar lutning på konsol för individuellt montage. Glaset kan monteras på över- eller undersida av konsol.

IPE-Trä

IPE-trä konsolerna ger ett gediget och klassiskt uttryck. Konsolerna kompletteras med beslag av rostfritt stål och kan monteras på både ovan- och undersida av glaset. Taket finns i bredderna 1500 mm samt 2100 mm men specialbredder kan göras efter offert. Entretaken med IPE-konsoler kan köpas med klart, grått och självrengörande glas. Glaset är alltid härdat för din säkerhet.

Rostfritt stål

Väljer du ett Entretak med rostfria stag får du ett entretak med ett stilrent och elegant intryck. Konsolerna monteras på glasens ovansida och finns i bredderna 1500 mm och 2100 mm. Glaset till entretaket med rostfria beslag finns som klart, vitt och självrengörande glas.